9 maj, 2017

Tjänster

Tjänster

På Er Byggare förverkligar vi både exteriöra och interiöra drömmar.

Funderar ni på en ombyggnad som omfattar hela huset? Eller tänker ni bygga nytt? Ibland behövs ett extra rum, ett extra badrum eller ett nytt kök. Och på sommaren kan det vara härligt med en altan eller ett uterum. Vi hjälper gärna till med planering, projektering mm. Och som kund får du alltid en offert innan våra killar börjar snickra. Vi fixar också ditt tak eller din fasad, där vi som alltid samordnar arbetet med underleverantörerna och agerar spindeln i nätet.

Att göra det enkelt för våra kunder, samtidigt som vi hittar den bästa lösningen, är viktigt för oss på Er Byggare. Hos oss är ett avtal ett avtal, för oss är det en självklarhet att till exempel passa tider och hålla rent omkring oss. Vi gillar också nära dialoger med våra kunder, skulle något vara oklart tar vi direkt en diskussion och löser saken.

Ny- och tillbyggnad

Egendesignad eller arkitektritad nybyggnad spelar ingen roll, vi har erfarenhet av många nybyggnationer. Kanske ni funderar på att göra en utbyggnad eller ombyggnad? Vi har fräscha idéer och rätt snickare för jobbet.

Tak och fasad

Behöver ni nytt yttertak eller ny fasad på er villa? Takläggning med pannor eller plåt? Puts eller trä på fasaden? Målning, underhåll eller reparation? Vi samordnar arbetet med underentreprenörer, såsom plåtslagare, målare mm så att arbetet flyter som tänkt.​

Badrum

Nytt badrum med kakel, klinker och bastu? SPA-avdelning, sminkhörna eller badrum i anslutning till tvättstuga? Laga plastmattan i duschen? Storleken på er renovering spelar ingen roll, vi planerar och samordnar så att ert projekt blir klart i tid, allt enligt reglerna för BKR (öppnas i nytt fönster) våtrumscertifiering.

Kök

Total köksrenovering? Vi fixar ett nytt kök eller fräschar upp ditt gamla. Kanske nya luckor, lite ny kakel eller en ny bänkskiva räcker? Vi levererar vad ni vill ha, allt från Ikea till Ballingslöv. Kök och badrum är bland de kostsammaste inomhusarbetena, vilket innebär att det är extra viktigt att allt blir rätt från början.

Fönster och energi

En av våra specialiteter är fönsterbyten. Byta till energieffektivare fönster och takfönster? Orama, Elit eller Velux säljs mest men vi hjälper gärna till med att välja vad som passar ert hus bäst- Tilläggsisolera vinden eller kanske installera en braskamin? Vi isolerar vinden och väggarna för att minska era energikostnader.

Vill ni ha en kamin installerad så ordnar vi det. Behövs en skorsten så murar vi en eller monterar en färdig i plåt. Önskar ni istället en luftvärmepump så är det inga problem – vår kompetens , i kombination med produkternas höga kvalitet, kan sänka energikostnaderna rejält.

Övriga utrymmen

​Vi hjälper er gärna med parkettläggning i vardagsrummet eller erbjuder komplett badrumsbeklädnad om så önskas. Vi har lång erfarenhet inom både våtrumsmattor samt kakel- och klinkersättning. Bilen kanske vill ha lite extra plats och slippa trängas med cyklar, skidor mm. Vi hjälper er med uppförande av garage, carport eller ekonomibyggnad. För mindre förvaring passar kanske en friggebod bättre.

Vill ni ha hjälp att installera en garageport, montera innertak, golv, lister eller något annat smått? Det fixar våra duktiga snickare – byggservice är deras specialitet! Vi kan även erbjuda sanering i olika former. Vi tar oss an allt ifrån övergripande skadesanering till asbest, brand, rivning samt rörisolering. Med ett varaktigt samarbete med våra underentreprenörer inom golv, målning, el, VVS, plåtslageri, torkning, sanering, ventilation, smide mm har vi skapat goda relationer vilket ger er en trygghet för ett professionellt genomfört arbete.